BESTELLEN

Toepassingsgebied

De aankoop van het pakket DORP inZICHT geeft het recht op de toepassing van het Vlaamse instrument DORP inZICHT in 1 deelgemeente, leefkern of bij de leden van een plaatselijke afdeling of vereniging (verder 'toepassingsgebied' genoemd). Dit 'toepassingsgebied' moet u aangeven op het bestelformulier. Let wel: het toepassingsgebied moet op het Belgisch grondgebied liggen. We kunnen geen toelating geven voor toepassingen in Nederland of elders.

Gebruikslicentie

Na de bestelling ontvangt u een 'gebruikslicentie'. Dit is een gebruikersnaam en een wachtwoord, verbonden aan het toepassingsgebied. Deze gebruikersnaam en wachtwoord laten u toe op meerdere computers binnen het toepassingsgebied in te loggen op de internettoepassing. Meerdere vrijwilligers kunnen zo (tegelijk) op hun computer thuis de standaardvragenlijst consulteren en/of antwoorden op de vragenlijsten invoeren.
Het is onder geen beding toegelaten om gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken buiten het toepassingsgebied waarvoor toelating werd verleend. Het is denkbaar dat u het pakket DORP inZICHT wil bestellen, ook al heeft u nog geen zicht op het toepassingsgebied. Dan laat u dit veld open op het bestelformulier. Eenmaal u het pakket ontvangen heeft, kunt u -in een latere fase- een gebruikslicentie aanvragen voor een toepassingsgebied via het bestelformulier. Na ontvangst van de gebruikersnaam en het wachtwoord krijgt u dan toegang tot de internettoepassing. Wenst u het instrument te gebruiken in een andere locatie, afdeling of vereniging, dan moet u het pakket opnieuw bestellen. De redenen voor deze beperking zijn de verschuldigde copyrightkosten aan Groot-BrittanniŽ en de hoge ontwikkelingskost voor dit pakket.

Het pakket

Het pakket bestaat uit:
   - de standaardvragenlijst: de reeks van 326 vragen, geordend volgens de       leefbaarheidthema's
   - de technische en methodische handleiding: om DORP inZICHT stap voor stap uit te       voeren


Bestellen

Het pakket en de gebruikslicentie kosten 75 euro, zonder verzendingskosten. Na bestelling krijgt u deze op het leveringsadres toegestuurd.

De procedure voor aankoop ervan verloopt als volgt:
   - u onderschrijft de gebruiksvoorwaarden
   - u vult het bestelformulier in en klikt op 'verzenden'
   - u ontvangt een factuur en betaalt 75 euro + verzendingskosten
   - u krijgt het pakket toegestuurd op het leveringsadres
   - u krijgt onder gesloten omslag de gebruikslicentie toegestuurd voor gebruik van       de internettoepassing in een toepassingsgebied